TEČAJ CPP

09.10.2020 ob 17h  

PRIJAVA na tečaj.

     TERMINI 

Naši kandidati imajo dostop do vseh storitev,

 vozniski-izpit.com

CPP TESTI

 
 
 

 
 
 

DARILNI BON

Razveselite svoje najdražje z DARILNIM BONOM

 
 
 

Vadba varne vožnje

 

pokličite 040 22 22 50

Prijavite se!

 
 
 

Ne spreglejte

Posebni programi dodatnega usposabljanja voznikov

 
 
 

Dodatno usposabljanje za voznike začetnike

Udeležba na Vadbi varne vožnje za voznike začetnike je obvezna, za vse, ki ste pridobili vozniško dovoljenje za A2 ali A ali B kategorijo motornih vozil po 13.08.2010, in ga želite podaljšati!

 

Voznik začetnik, ki ima v Republiki Sloveniji stalno ali začasno prebivališče in je v Republiki Sloveniji opravil vozniški izpit in pridobil vozniško dovoljenje za vožnjo motornih vozil kategorije A2 ali A ali B mora opraviti program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov.

Program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov mora opraviti tudi voznik, ki je pridobil slovensko vozniško dovoljenje za vožnjo motornih vozil kategorije A2 ali A ali B na podlagi tujega veljavnega vozniškega dovoljenja, od izdaje katerega pa je minilo manj kot eno leto ter v državi, kjer je pridobil vozniško dovoljenje, ni opravil takšnega programa.

Vozniku začetniku se ob izdaji vozniškega dovoljenja izda tudi karton voznika začetnika za spremljanje opravljenih obveznosti po programu dodatnega usposabljanja za voznika začetnika, na katerega izvajalec programa potrjuje opravljene obveznosti.

Program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov vsebuje vadbo varne vožnje ter skupinsko delavnico o varnosti cestnega prometa in psihosocialnih odnosih med udeleženci cestnega prometa.

Programa dodatnega usposabljanja se mora voznik začetnik udeležiti po najmanj štirih mesecih od izdaje vozniškega dovoljenja in pred potekom obdobja dveh let.

(39. člen, zakona o voznikih)

 

PROGRAM:

Vadbe varne vožnje zajema

- 6 ur praktične vadbe elementov varne vožnje,

- 3 ure psihološke delavnice.

 
 
 

Prijava na tečaj varne vožnje za mlade voznike

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.